Pim Betist spreekt op het congres voor Consumententrends

July 28, 2011 § Leave a comment

Consumententrends 11 en 12 oktober 2011
Op 11 en 12 oktober vindt Consumententrends voor de 16e keer plaats. Wij zijn erbij en hopen je te mogen verwelkomen bij het landelijke trendcongres voor inspiratie, inzicht en innovatie. Pim Betist spreekt over nieuwe consumer-driven businessmodellen. Klik hier voor de brochure met het volledige programma.

 

De consument is aan de macht!
De opkomst van internet & social media heeft een revolutionaire verandering gecreëerd. De consument is overduidelijk aan de macht en krijgt een andere rol in de samenleving en in het businessmodel van elke organisatie. Tijdens het tweedaagse congres komen dé trends aan bod die jouw business gaan bepalen.


Farid Tabarki spreekt over de nieuwe trends in de tijdsgeest & samenleving, Jim Stolze gaat in op de verschuiving van producteconomie naar aandachtseconomie en Henry Mason deelt de ’12 trends that will kick ass in 2012’ met je. Op dag twee meer over de vertaling van trends naar innovatie en new business, een interactief middagprogramma waarbij je de toonaangevende consumententrends hoort voor jouw branche en een inspirerende afsluiting: Ga vreemd! Een wereldreis langs succesvolle innovatieve concepten wereldwijd door Rob Adams. Bekijk het
volledige programma.

Relatiekorting 20%
Graag bied ik je de mogelijkheid het congres bij te wonen met een korting van 20% bij inschrijving voor één of beide dagen. Vermeld bij je aanmelding de kortingscode 777PimB om in aanmerking te komen voor de korting. De korting wordt niet met terugwerkende kracht verwerkt. Bij deelname aan beide dagen ontvang je een gratis hotelovernachting in het 4-sterren hotel & Wellness resort Sanadome, bovendien biedt Euroforum je een gratis beauty & wellness arrangement als je je voor 31 juli 2011 aanmeldt.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je je inschrijven. Neem dan contact op met Euroforum: Leanne Visser via 040  297 2793 of
l.visser@euroforum.nl. We hopen je te zien op 11 en 12 oktober. Plaats: Wellness Conference Center Sanadome in Nijmegen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Pim Betist spreekt op het congres voor Consumententrends at A Crowdfunding Blog.

meta

%d bloggers like this: